Første østligakamp endte uafgjort

SUS Håndbolds U18 drenge kan trods alt være tilfredse med det ene point i søndagens svære udekamp mod TMS Ringsted.
Selv om SUS Håndbolds U18 drenge har en stærk udebanestatistik i Ringsted, så blev det ikke til sejr denne gang, da holdet mødte TMS Ringsted i den første kamp efter nytår i østligaen.

Men med 27-27 var det alligevel et fornuftigt afsæt i den svære række, som tæller de seks bedste hold fra Fyn, Sjælland og København. Ikke mindst set i forhold til kampens udvikling.

Godt nok blev kampen startet i et hæsblæsende tempo, med gæsterne fra Ullerslev som de mest toneangivende. Især var Niels Hansen farlig i hans kommandoraids på højre fløj, hvor han i den fase scorede fire flotte mål.

Men da Ringsted-træneren tog time-out bagud 5-8, lykkedes det efterfølgende hjemmeholdet at få styr på SUS-kontraspillet, samtidig med det hæsblæsende tempo blev dæmpet lidt, måske på som et udslag af den netop afviklede jule- og nytårspause.

TMS Ringsted gik således til pause efter 30 minutter med en spinkel føring på 15-14, og den blev så yderligere udbygget med flot og bredt anlagt angrebsspil til både 18-15 og 24-21, inden ikke mindst Jacob Lindemann angrebsmæssigt meldte sig ind i kampen, samtidig med SUS-forsvaret og målmand Mikkel Jensen begyndte at tage alvorligt fat.

For første gang i kampens 2. halvleg kom SUS-holdet foran 26-25 og 27-26. Men en udvisning af en SUS-spiller i de sidste to minutter gjorde det svært at holde modstanderne fra en udligning. Den kom med en minuts tid tilbage, men trods undertallet havde SUS i de sidste sekunder mulighed for at hente begge point, men uden resultat.

Jacob Lindemann scorede syv SUS-mål, Niels Hansen og Simon Elsborg hver fire, Mads Rydal, Anders Bebe og Rasmus Pedersen tre mål, Sebastian to, og Lasse Schæfer et mål.

Om to uger - d. 17. januar spiller SUS Håndbolds U18 drenge næste kamp. Her skal de igen over Storebæltsbroen. Her gælder det kampen i Glostruphallerne mod Albertslund/Glostrup.