U 16 pige A sluttede med en sejr

-  med hjælp fra U12 pige A
Søndagens kamp mod Egense/Rantzausminde skulle vindes for at gøre os forhåbning om at blive i A-rækken. Pga. sygdom og skader tog vi af sted fra Ullerslev med 6 spillere og håbede på det bedste. Da vi kom til Rantzausmindehallen spillede U12 pige A, og vi øjnede chancen for at låne en spiller her. De var alle meget trætte, men Kamilla Aleksandrovietz (1. års U12 spiller) ville meget gerne hjælpe. Taktikken var at trække tempoet ud af kampen og vinde kampen i forsvaret, som vi har gjort før.

Vi lagde hårdt ud fra start med fire hurtige scoringer, og især Sara Elsborg gjorde sig bemærket med 5 mål i første halvleg. Dette resulterede i, at de lagde en spiller frem på hende, men vi var gode til at udnytte de huller, det gav inde over midten, hvor Kamilla på stregen trak en spiller hver gang. Sara Jensen og Helene Sonne var gode til at finde hinanden i højresiden, og det blev til 5 flotte mål fra Helenes hånd og flotte gennembrud af Sara, der resulterede i straffekast. VI kom hurtigt foran 7-1 men så begyndte trætheden at melde sig, og ved pausen var stillingen 9-7 til os.

I anden halvleg lagde vi hårdt ud med 4 mål på stribe, hvor i sær Mia Heine kom ind i kampen. Med en redning på straffekast fra Camilla Laursen på mål, kom vi hurtigt foran 13-7 inden Rantzausminde igen fik scoret. Forsvaret fungerede efter hensigten det meste af kampen. Camilla kom helt op på tæerne efter pausen og lukkede kun 4 mål ind i anden halvleg. Helene satte punktum i kampen efter en flot frispilning fra Sara Jensen og kampen sluttede med en sejr på 15-11.
Målscorere blev: Sara Elsborg med 7 mål, Helene Sonne med 5 og Mia Heine med 3 mål.

Tak til Kamilla for hjælpen fra alle U16 pige A spillerne og træneren.