236 frivillige hjælpere er klar

Tak til den store opbakning og villighed til at hjælpe til ved SUS Spar Nord Cup 2021 til alle medlemmer, forældre og øvrige med tilknytning til klubben. Stævnet den 25. og 26. september får deltagelse af 108 hold og ialt 1.200 børnehåndboldspillere og deres trænere fra hele landet. Vi ses!

Læs her pressemeddelelsen, som er udsendt forud for stævnet:


SUS Håndbold er kendt for stor lokal opbakning. Det kommer klart til udtryk i weekenden den 25. og 26. september, hvor ikke mindre end 236 frivillige ”cup-crews” står klar til at afvikle SUS Spar Nord Cup 2021 med over 250 håndboldkampe for de 108 tilmeldte hold fra hele landet, med i alt 1.200 børnehåndboldspillere og ledere.

- Vi har mødt en stor velvilje fra medlemmer, forældre og andre omkring klubben for igen at løse de mange opgaver, for at et så stort arrangement kan fungere, lyder det fra Hanne Nørrisgaard fra SUS Håndbolds børne- og ungdomsudvalg, der er koordinator for den omfattende vagtplan.

Flere har meldt sig til mere end en tjans i weekendens løb. Det gælder eksempelvis rydning af klasseværelserne i de tre skoler i henholdsvis Ullerslev, Ørbæk og Frørup, hvor 825 af deltagerne skal indkvarteres. Bespisningen kræver også mange frivillige hænder, da alt maden tilberedes og serveres fra skolekøkkenet på Vibeskolen i Ullerslev.

Alene pasningen af dommerbordene i de 10 haller i Nyborg Kommune, hvor SUS Spar Nord Cup 2021 finder sted, løses af 89 vagter, primært spillere på U17, U19, divisions- og seniorholdene.

- Både interessen for at deltage som hold og til at give en hjælpende hånd er ikke blevet svækket, selvom stævnet sidste år var corona-aflyst. Tværtimod glæder børnene og vi andre os til igen at kunne komme til håndboldstævne og nyde fællesskabet, oplevelserne og få en masse god træning, inden vinterturneringen starter op efter over halvandet års håndboldpause, lyder det fra Hanne Nørrisgaard forud for det store arrangement i weekenden.