Planlægningen af SUS Spar Nord Cup i fuld gang

Udvalgene bag stævnet har været samlet til møde, hvor rammerne er lagt fast, naturligvis med forbehold mod ændringer i corona-restriktionerne, som ellers efter planen bortfalder pr. 1. september. Alle i og omkring SUS Håndbold skal derfor sætte kryds i kalenderen i weekenden den 24.-26. september.

Der er med allerede 107 hold tilmeldt fra fynske klubber samt enkelte jyske og fra vore sædvanlige deltagere fra Greve, Ishøj og de "nye" fra Freja øst for Storebælt lagt op til et stævne som i de foregående år (med undtagelse af sidste år, hvor stævnet var corona-aflyst).

De fleste af de omkring 30 medlemmer af cup-udvalgene var i sidste uge samlet for at lægge rammerne for årets stævne. Og med stor enighed og vilje til, at SUS Spar Nord Cup 2021 skal blive den sædvanlige succes, som kendetegner arrangementet.

Afgørende er det først og fremmest, at alle medlemmer, forældre og øvrige omkring SUS Håndbold byder ind med frivillig hjælp i stævneweekenden - med en eller flere tjanser, ganske som de i foregående år, hvor der har været stor opbakning fra alle sider.

Derfor udfyld cup-kuponen - klik her - og meld ind på de opgaver i løbet af weekenden, hvor du kan hjælpe til.