Håb for stævnet i september

Alle landets klubber har fået indbydelse til SUS Spar Nord Cup 2021 i weekenden 24. til 26. september. Klubben håber, at atter - efter sidste års corona-aflysning - igen bliver muligt at samle børne- og ungdomshold fra hele landet til opstartstævnet. Cup-crews: Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Efter sidste års ufrivillige pause tror og håber udvalgene bag SUS Spar Nord Cup, at det til september kan lykkes at afvikle stævnet for 19. gang.

Stævnet foregår fredag den 24., lørdag den 25. og søndag den 26. september, og er som vanligt for U11, U13 og U15 piger og drenge. Alle landets klubber har netop modtaget indbydelse, og de første klubber har allerede forhåndstilmeldt sig. Download og se indbydelsen og tilmeldingsblanket her!

Som sædvanligt at det vigtigt, at alle i og omkring SUS Håndbold hjælper til ved det store arrangement. Derfor sæt kryds i kalenderen til en tjans eller flere i weekendens løb. Du kan allerede nu sende en udfyldt Cup-kupon med dit tilbud om hjælp. Blanketten udfyldes her - klik her og send