12.12.: Striber fra Prikken

I dagens julekalenderindslag er vi helt tilbage i midten af 1980'erne, i Skellerup-tiden, hvor SUS endnu ikke var stiftet (1989). Med Prikken som tøjleverandør var klubbens hold klædt i det nye H2O-tøj, som blev lanceret af landsholdslegenden Jens Erik Roepstorff. Se hvem det er - læs billedtekster:
Billede 1: Skellerups serie 1, som rykkede op i Fynsserien. Fra venstre Solveig Andersen, Solveig Esbjerg, Karin Juul Jensen, Grethe Andersen, Lene Høj Jørgensen, Karen Andersen, Alice Kok Hansen, Dorthe Pedersen, Annette Brejnholt, og Yvonne Birch.

Billede 2: BR66's Anette Jensen (senere landsholdsspiller i SH), standses effektivt af Solveig Andersen og Lene Høj Jørgensen.

Billede 3: Dengang Skellerups herre ynglinge vandt Hancock Cup i Skivehallerne! Det var i 1986. Fra højre er det Max Hansen, Lars Hansen, Michael Pedersen, Steen Jørgensen, Tommy Aleksandrovietz og Morten Jacobsen, der som anfører modtager vinderpokalen.

Billede 4: Landsholdsspiller Jens Erik Roepstorff på besøg i Ullerslevhallernes Cafeteria for at se sit H2O-tøj i aktiion og overrække præmier ved Landsunionsstævnet i 1986 i Ullerslevhallerne.