To point i halvkedelig kamp

SUS-herrerne vandt lørdagens opgør hjemme mod Nr. Aaby/Båring uden de store anstrengelser.

Tilskuerne, som i stedet havde valgt julestue eller juleindkøb lørdag eftermiddag, gik ikke glib af den store håndboldmæssige oplevelse. Med modstanderne fra Nr. Aaby/Båring med deres henholdende spil og SUS-herrerne, som gik med på den galej, blev fynsserieopgøret aldrig den store oplevelse. Og egentlig heller ikke særlig spændende.

Godt spillede hjemmeholdet en fornuftig første halvleg, godt anført af den spillende træner Dennis Vesterskov, som med fem mål sørgede for, at hans hold var i front med to-mål halvlegen igennem. Alligevel blev de vestfynske modstandere lukket ind i kampen og fik udlignet til 10-10. Og det blev endda 13-12 til Nr. Aaby/Båring, inden SUS igen fik sat skik på spillet. Her var det især Martin Andersen og flotte langskud fra Michael Markvardsen, som fik vendt resultatet til hjemmeholdets fordel. Fra 19-14 til SUS efter 11 minutters spil forduftede spændende i resten af opgøret, som SUS endte med at vinde 27-24.

Dennis Vesterskov med topscorer med 7 mål, Jesper Bæk og Michael Markvardsen scorede hver 5, Heine Christiansen og Martin Andersen hver 4, mens U18-fløjen Jeppe Kok Hansen scorede 2 gange.

Med sejren indtager SUS-herrerne suverænt førstepladsen i Fynsserien.

Næste opgave er allerede på tirsdag aften kl. 19.45 i Ullerslev, hvor det gælder Nordea Cup landspokalturneringen mod Hundested HK, som ligger i den sjællandske kvalifikationsrække. Den svarer til Fynsserien.