06.12.: Årets SUS'er hædret i de perfekte rammer

Efter sejren over HC Midtjylland i sæsonens første hjemmekamp i Ullerslev fik Joakim Rydal tildelt den ærefulde titel som "Årets SUS'er" og hyldet af både holdkammerater og de 120 tilskuere i hallen. Læs mere om ildsjælen, der i øvrigt i den spændende 1. divisionskamp scorede 6 mål.

Normalvis kåres "Årets SUS'er" ved afslutningsfesten efter sæsonen. Selv om der i marts var graveret Joakim Rydal ud for 2020, måtte overrækkelsen udskydes, da festen var blevet corona-aflyst.

I stedet havde SUS-bestyrelsen valgt at overraske Joakim Rydal med hædersbevisningen efter lørdagens 1. divisionskamp mod HC Midtjylland. Og med sejren på 33-32 og en fyldt hal (de tilladte 120 tilskuere efter corona-reglerne) blev det den flotteste ramme for højtideligheden.

Med affyring af konfettirør blev den 25-årige SUS Nyborg-spiller kaldt frem, og af bestyrelsesmedlem Hanne Skyum Pedersen fik han overrakt den ærefulde pokal.

- Du er født med SUS Håndbold i blodet. Valide beregninger viser endda, du er skabt efter en sen aflsutningfest i 1994. Du er både aktiv som spiller, træner og medlem af ungdomsudvalget, hvor du altid har energi, nye idéer og lydhørhed. Dit fokus er meget på at skabe sammenhold, udvikling og sejre - altid i respekt for klubbens kodeks om klubben, holdene og spillerne,

- Ud over at være en dygtig håndboldspiller med klubbens største forbrug af harpiks, er du i den grad også klubmenneske og deler gerne ud af din viden til de unge håndboldspillere i din trænergerning, lød de rosende ord ved pokaloverrækkelsen.

Med en stor tak for indsatsen som frivillig ildsjæl kunne Joakim Rydal hæve pokalen, og sammen med holdkammeraterne var det så tid at fejre den flotte sejr.  

Glæd dig til et nyt afsnit i julekalenderen hver dag frem til den 24.12. - følg med i morgen!