U18 drengene vandt ”kampen om Fyn” med 11 mål

Rivalerne fra GOG blev udraderet af et flot spillende hjemmehold i lørdagens østdivisionskamp.

SUS Håndbold har Fyns bedste U18-mandskab. Det blev slået godt og grundigt fast i gårsdagens lokalopgør mod GOG. På alle områder blev sydfynboerne løbet over ende af et fantastisk spillende hjemmehold.

Godt nok bragte GOG sig foran 3-0 i de første tre minutter af kampen, men med otte SUS-mål i de næste ti minutter, uden gæsterne samtidig formåede at passere en stærkt spillende David Martinussen i SUS-mål, og det senere blev 11-4, så var kampen næsten allerede afgjort.

GOG kom dog noget tilbage i kampen, idet det efter 25 minutters spil stod 12-10 på måltavlen. Men igen fik et meget effektivt SUS-forsvar lukket af for gæsternes normalvis gode skytter.

Fra pausestillingen 15-11 øgede SUS til 18-12 og videre til 22-13 efter 12 minutters intens bombardement af GOG-målmand Emil Tellerups netmasker.

Og som slutcifrene 32-21 var der næsten tale om ”julestue” i den resterende del af kampen.

Jacob Lindemann og Niels Hansen scorede hver 7 mål for SUS, Sebastian Ring og Simon Elsborg hver 6, Lasse Schæfer 4, Tobias Jakobsen og Rasmus Petersen 2 og Mads Rydal 1 mål.

For GOG blev Michael Jørgensen og Rasmus Hourits topscorere med hver 4 mål, Lasse Folkmann, Simon Mahler, Rene Barnholt, Kasper Møller, Mads Dyhr og Sebastian Dinesen scorede hver 2, mens Mads Kildelund nettede en gang.