1. divisionshåndbold i Ullerslev på lørdag

Så der er mulighed for igen at se tophåndbold i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. På lørdag den 5. december kl. 15.00 spiller SUS Nyborg mod HC Midtjylland. Køb billet forud på Facebook eller kom i hallen i god tid. Mød op for at støtte de lokale talenter og få en håndboldoplevelse.
SUS Nyborg er inde i en svær, men også meget vigtig tid. Resultaterne har været svigtende, og det er NU at 1. divisionsholdet skal på banen pointmæssigt, inden det er for sent. Med nederlaget i Otterup i fredags, så er holdet for alvor presset til snart at få flere point på tavlen.

På lørdag den 5. december kommer HC Midtjylland på besøg, og det bliver en alvorlig prøve, da de p.t. indtager rækkens 3. plads.

Derfor har spillerne brug for optimal tilskueropbakning., når de for første gang i denne sæson spiller i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter. Holdet og trænerne håber, at alle mulige sæder er fyldt op på lørdag, så der bliver en god stemning.

Flytningen fra Nyborg til Ullerslev betyder desværre at der er færre pladser til rådighed, og der er derfor kun 50 billetter til salg forud på Facebook. Så skynd jer at bestil billet og vær med at hjælpe med til at skabe en stor overraskelse på lørdag, og bringe SUS Nyborg tilbage i kampen om en plads i 1. division igen i næste sæson!  Køb dine billetter her inden det er for sent - klik her!
Resterende billetter sælges ved indgangen på lørdag fra klokken 14.00!

God kamp!