2020-julekalenderen: Otte gevinster hver eneste dag og præmier for ikke mindre end 112.000 kroner!

Den populære SUS-julekalender med masser af gevinster fra lokale virksomheder, landmænd og forretninger kan nu købes hos Spar og andre forretninger i Ullerslev, og bliver i næste uge uddelt til salg til alle SUS-hold. Skynd dig, der bliver rift om de 5.000 kalendere.

Lige siden 1998 har SUS Håndbold hvert år udgivet en egenproduceret julekalender med billeder af SUS-spillere på forsiden, tegninger fra børnespillere og gevinstchancer under lågerne. 

I forhold til de tidligere år er 2020-udgaven ændret på en række punkter:

  • Kalenderen er lidt større
  • Oplaget er steget til 5.000 stk. på grund af den store efterspørgsel år efter år
  • På forsiden er der holdbilleder, ikke et samlet billede af alle børne- og ungdomsspillere (pga. corona-reglerne)
  • Der er ikke mindre end 192 gevinster – otte pr. dag (sidste år var der 6 daglige gevinster)
  • Gevinstsummen er næsten fordoblet i forhold til de seneste år – til 112.000 kroner
  • Der er traditionen tro en halv gris fra lokale svineproducenter at vinde hver dag. Det er der fortsat, men i år er 1. præmien dagligt en lækker kødpakke (værdi 1500 kroner) fra BF OKS, Hesselager
  • Og for første gang siden 1998 er prisen på 24 kroner (1 krone pr. dag) blevet hævet. Kalenderen koster nu 30 kroner (1,25 kroner pr. dag), og for 100 kroner fås fire kalendere. 

Det er vel helt retfærdigt efter så mange år uden stigninger, og her for sporten og klubben er presset økonomisk af corona-situationen med bl.a. aflyst SUS Spar Nord Cup 2020. Og samtidig med de ekstra mange flotte gevinster 😊!

Kalenderne sælges af alle SUS-spillere og i lokale forretninger her fra den 2. november. Køb den i god tid, der bliver helt sikkert igen i år rift om den populære ”grise-kalender”, nu også med kødpakker!

 

Tak for opbakningen både de alle jer trofaste købere, og ikke mindst til de mange sponsorer, som har skænket gevinsterne til 2020-kalenderen.