U18 Drengene slap med skrækken

SUS' U18 Drengehold som netop har kvalificeret sig til ligaen har stadigvæk muligheden for at genvinde ungdomspokalturneringen efter udesejr over Odense HF.

Klubbens U18 Drenge vandt sidste år ungdomspokaltuneringen, og igen i år er de at finde i den turnering. Her til aften skulle holdet spille ottendedelsfinale ude mod Odense HF som til dagligt spiller i eliterækken. Dermed var SUS storfarvoritter inden dagens opgør.

Kampen startede tæt, og Odense HF var godt med - hvilket de var gennem hele kampen. Største SUS-føring i kampen var ved 11-8 til SUS i første halvleg. De to hold kunne gå til pause med en stilling på 11-9 til SUS.

Anden halvleg kom Odense hurtigt igen og var ovenikøbet foran 13-15 inden SUS kom igen og var igen foran med 3 mål ved 19-16. Igen kom Odense tilbage i kampen til stilling 19-19. Til sidst viste SUS dog at de har lidt mere erfaring end Odense-mandskabet og trak fra til slutresultat 24-22.

Dette må siges at være en kamp som hurtigt skal i glemmebogen for SUS-holdet inden de to sidste divisionskampe mod GOG og Middelfart Elite Ungdom. De har dog ingen rigtig betydning for SUS Håndbolds kvalifikation til Østligaen - i og med at de allerede har kvalificeret sig - men med bare 1 point i de sidste 2 kampe kan holdet også sikre sig førstepladsen i Østdivisionen. Så det er hvad holdet har at spille for!

Det ene point kan holdet allerede tage på lørdag d. 5. december hvor GOG kommer på besøg i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter. GOG som kæmper med TMS, Ringsted og Middelfart om de to sidste ligapladser. Denne kamp bliver fløjtet op kl. 14.45.

Dagens pokaltopscorer blev med 7 mål Jeppe Kok Hansen efterfulgt af Andreas Berg med 4 mål. De andre målscorer blev Tobias Jakobsen, Patrick Nielsen og Mads Rydal med hver 3 mål - mens Niels Hansen og Lasse Schæfer hver scorede 2 mål.