Damerne tabte topkampen

3. divisionsdamerne tabte i de sidste sekunder mod Ollerup/Skerninge i lørdagens kamp i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Til gengæld vandt fynsserieherrerne over TPI Odense, og rykkede et vigtigt skridt væk fra bundregionen.

Med en sejr kunne SUS Håndbolds damer indtaget førstepladsen i 3. division. Men lørdagens topkamp på hjemmebanen i Ullerslev blev desværre til et nederlag på et enkelt mål blev det i stedet modstanderne fra Olllerup/Skerninge, som nu er tophold.

I første halvleg så meget heller ikke ud til, at SUS-damerne var på vej mod en topplacering. På nær stillingen 1-0 var hjemmeholdet bagud indtil pausen.

Men med en anderledes indstilling kom SUS Håndbold tilbage i kampen, efter ellers at have været bagud med fire mål. Med tre mål i træk kom hjemmeholdet foran 19-17, men et par fejl i angrebet gjorde, at Olllerup/Skerninge kom på 20-20, og endte med at score sejrsmålet blot 10 sekunder før tid.

- Vi var ganske enkelt ikke klar, men jeg er godt tilfreds med anden halvleg, lød det fra SUS-træner Dennis Vesterskov efter kampen, hvor han især havde ros til de tre U19-spillere, som på grund af flere skader og afbud var hyret ind til topkampen.

Selv om det endte med nederlag har SUS Håndbold fortsat mulighed for at blande sig i oprykningskampen i tætte top i 3. division. Holdet mangler endnu tre kampe.