Lørdag den 21. marts: Vigtige kampe, cykelløb og SUS-fest!

Tour SUS Nyborg sponsorcykelløb i forbindelse med stor håndboldeftermiddag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. SUS Håndbold stiller også med en cykel i feltet, som klubbens sponsorer og medlemmer kan støtte. 2. divisionsherrer har måske mulighed for oprykning og om aftenen er der SUS-fest!

Lørdag den 21. marts bliver en spændende dag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. For det første spiller både SUS Håndbolds damer i 3. division, fynsserieherrerne og flere ungdomshold hjemme,  og begge SUS Nyborg-herreholdene kan hente afgørende point til deres oprykningsmuligheder.

Desuden afvikler SUS Nyborg et sponsorcykelløb i Kultursalen - Tour SUS Nyborg 2020, hvor cykelrytter og kendisser på en scene på indoorcykler på en time skal cykle flest mulige kilometer. For hver kilometer har sponsorer indbetalt et beløb.

Også SUS Håndbolds sponsorer og medlemmer har mulighed for at støtte cykelløbet og dermed talentarbejdet i eliteoverbygningen. Klik her - og meld et beløb ind. Hermed er der billetter til både buffetten og divisionskampen i hal 1!


Om aftenen afvikles den store SUS-afslutningsfest i Kultursalen.
Husk at tilmelde dig!