Seks point - og tæt ved ét mere

Flotte resultater af divisionsholdene ved lørdagens hjemmekampe i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Både SUS-damerne og de to SUS Nyborg herrehold vandt suverænt, mens U19 ligadrengene var fire sekunder fra at hente sæsonens første point.

Mange tilskuere fik håndboldoplevelser på en perlerække i lørdags i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Først var holdfællesskabet SUS Nyborgs U19 liga drenge meget tæt på at hente sæsonens første point.

Med blot fire sekunder tilbage af kampen sneg et afrettet skud fra Furesø sneg sig i mål til resultatet 22-23.

- Især i 2. halvleg spillede holdet en flot kamp, og alle bød sig ind på bedste vis, roste træner Lars Nørhave efter det ærgerlige nederlag.

Han glæder sig over, at holdet hele tiden udvikler sig, og at alle spillere træner flittigt, og ikke mister modet, selv om det indtil videre udelukkende er blevet til nederlag i den øverste række for U19 øst for Lillebælt.

Store divisionssejre

Derefter gik SUS' 3. divisionsdamer på banen mod topholdet Højfyn. Det var imidlertid ikke til at se, idet hjemmeholdet fra starten satte sit store præg på kampen. Fra stillingen 4-0 så SUS-damerne sig ikke tilbage. Ved pausen var føringen på otte mål, og hentede en flot sejr på 21-16. Hermed er SUS på femtepladsen kun to point efter Højfyn, der stadig ligger nummer et i rækken.

Lige så suveræne var de to SUS Nyborg-divisionsmandskaber. 3. divisionsholdet vandt over Middelfart med hele 31-23, og 2. divisionsholdet løb modstanderne fra Køge Håndbold over. Her blev sejren på 35-22.

Dermed ligger begge SUS Nyborg på førstepladsen i deres række. Og begge spiller igen på lørdag på hjemmebane, denne gang i Nyborghallerne.  2. divisionsholdet møder kl. 14.30 Rødovre HK, og klokken 16.00 er der lokalopgør i 3. division mod HC Odense 2.