Stor hjemmekampdag på lørdag

Alle tre divisionshold spiller i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter hal 1 lørdag d. 25. januar. Programmet indledes kl.11.40, hvor SUS Nyborg U19 drenge ligaholdet møder Furesø Håndbold. Støt holdene - og få en herlig lokal håndboldoplevelse her i disse EM-tider! NB: OK er også i hallen med SUS-check

Lørdag den 25. januar i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter:

Kl. 11.40: U19-liga drenge SUS Nyborg-Furesø

Kl. 13.00: 3. division damer SUS Håndbold-Højfyn

Kl. 14.30: 3. division herrer  SUS Nyborg-Middelfart

Kl. 16.00: 2.division herrer SUS Nyborg-Køge Håndbold

Mød op - og støt holdene!

OK kommer i hallen!

Som bekendt har SUS Håndbold aftale med OK, hvor kortholdernes køb af benzin, diesel, el og mobiltelefoni giver penge til klubbens børne- og ungdomsarbejde. Hele lørdagen vil der være en lokal repræsentant fra selskabet, som vil fortælle om mulighederne for at støtte klubben via sit OK-kort. Det kræver, at SUS Håndbold er tilknyttet til kortet, hvilket i sagens natur vil være oplagt for alle medlemmer, forældre og andre i og omkring SUS Håndbold.

Tidligere var det SparTo, som stod for aftalen. Derfor er det vigtigt, at man får omregistreret sit OK-kort, hvis det stadig henviser til den nu nedlagte støtteforening.

I pausen i 3. divisionskampen for damer vil Preben Andersen fra OK overrække en stor check til SUS Håndbold med beløb, der er indtjent ved sidste års køb hos OK.