Flotte resultater før jul for mange SUS-hold

Både U11-pigerne og U15-pigerne har vundet deres rækker i 1. halvsæson, og skal efter jul spille i den allerhøjeste række. Også blandt de øvrige børne- og ungdomshold har der været opløftede resultater. På seniorsiden er dame 3. divisionsholdet med helt i top. Det samme er SUS Nyborg-herrerne.

Det er tid at gøre status, her hvor første halvsæson er overstået for alle SUS-holdene.

Klubben har hold i både U7- og U9-kategorierne, hvor der spilles stævner, men ikke opgøres stillinger.

I U11-pigerne har A-holdet vundet rækken, og rykker derfor op i AA-rækken sammen med de øvrige bedste fynske hold efter nytår. C-holdet blev nr. 6 og forbliver derfor i deres række.

For U11-drengenes vedkommende sluttede B-holdet som nr. 8, og fortsætter derfor i rækken. C-holdet spiller stævner.

I denne sæson har klubben intet U13-pigehold. Til gengæld spiller nogle af piger på U13-drengeholdene. Her blev B-holdet nr. 2 og rykker derfor op i A-rækken efter jul. Også C-holdet rykker op efter en flot 1. plads.

Også i U15-piger er der dobbelt oprykning. 1. divisionsholdet vandt suverænt den svære række med Fyns bedste hold, og skal i anden halvsæson derfor spille i 1. division A, hvor de skal spille mod sjællandske hold. A-rækkeholdet blev nr. tre og rykker dermed op i 2. division.

Endelig blev U15-drengene nr. 9 i C-rækken.

I U17 og U19 kategorierne er der tale om holdfællesskab med Nyborg GIF. U17-pigerne blev nr. 5. i 1. division B, mens det andet pigehold har vundet A-rækken, og spiller derfor i 2. division i anden halvsæson. U17-drengene blev placeret som nr. 3 i 1. division B.

For U19-holdenes vedkommende blev SUS Nyborg-pigerne nr. 3 i 1. division, mens U19-drengene ligger sidst foreløbig uden point i ligaen sammen med de øvrige ni bedste hold øst for Lillebælt.

På seniorsiden har SUS som bekendt elitesamarbejde med Nyborg GIF på herresiden. Både i 2. og 3. division ligger SUS Nyborg på førsteplads, her hvor holdene har afsluttet 1. halvsæson.

Derudover har SUS Håndbold tre herrehold, henholdsvis i Fynsserien, serie 3 og serie 4.

Også på damefronten har SUS Håndbold resultatmæssig succes. Således ligger det bedste hold pt. på førstepladsen i 3. division.

Til gengæld har det været nødvendigt efter jul at slå serie 1 og serie 3 holdene sammen, hvorefter der spilles i serie 2.