Kampprogrammet og oversigt for alle hjælpere til SUS Spar Nord Cup 2019 er klar!

Forberedelserne til den kommende weekends store arrangement er i fuld gang. Se alt om stævnet her - og se også planerne for de mange opgaver, som venter SUS-folket. Endnu mangler få opgaver at blive bemandet - måske har du mulighed for at hjælpe!

Næsten 225 SUS-medlemmer, forældre og øvrige med tilknytning til klubben skal i sving i den kommende weekend til det store opstartsstævne, hvor vi får besøg af over 1.200 spillere (U11, U13 og U15) fra hele landet.

Igen i år har rigtig mange sagt ja til en frivillig tjans enten ved bespisning eller indkvartering af de næste 1.000 gæster, som skal overnatte på skolerne i Ullerslev, Ørbæk og Aunslev, eller en af de mange øvrige opgaver, som kræver bemanding. Det gælder også pasning af dommerbordene i de 10 haller, hvor der lørdag og søndag skal afvikles ikke mindre end 281 kampe.

Som det fremgår af bemandingsplanen (klik her), så er stort set alle poster besat. Men der mangler fortsat enkelte til opgaver med servering af middagsmad lørdag samt ved bespisningen af de næsten 1.000 spillere og trænere lørdag aften i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. 

Så har du ledige hænder til disse eller de andre opgaver, hvor der er markeret med gult på bemandingslisten, så kontakt omgående Hanne Nørrisgaard, som er koordinator for bemandingen, på tlf. 24 42 24 41. På forhånd mange tak!

Se også planen over bemandingen af dommerbordene og de halansvarlige, hvor det primært er spillere fra U17, U19, SUS Nyborg-divisionsholdene samt SUS-dame- og -herrespillere, som tager disse tjanser i alle 10 haller - klik her for dommerbordoversigten!

Se det komplette program for SUS Spar Nord Cup 2019 og andre informationer her!