SUS U6-spillere til stævne i Rolfhallen

Lørdag d. 21/11 var der igen stævne for U6, denne gang i Rolfsted.

Flere U6 hold fra SUS deltog, dette er fra det første SUS-hold som stillede op.

Efter en god gang fælles opvarmning, af i alt 4 mini hold var vi klar til første kamp.

Vi skulle møde BR66 2. Vi kom ikke bedst fra start, bagud 0-1, men så skød Mie mod mål, alt hvad hun kunne, og der stod 1-1. Herefter fulgte nogle super gode redninger af Anne på målet, men hverken Maja, Karla, Benedikte eller Victoria formåede at få bolden i nettet i modsatte ende. Pludselig var vi bagud 1-4, Mie havde ellers endnu et flot skud, som desværre ramte stolpen. Men kort før pausen fik Victoria sendt en bold i kassen og pausestillingen var 2-4, ikke nogen umulig opgave!

Der skulle gå 5 min. og 30 sek. af 2. halvleg før der blev scoret igen, desværre af BR66 2, og i de sidste sekunder fik de endnu et mål, om end der var lige lovlig mange skridt....resultatet blev 2-6 til BR 2, men pigerne fra SUS gjorde hvad de kunne.

Næste og sidste kamp var mod BR66 1, desværre havde vi problemer med at få scoret i denne kamp, og der stod derfor 0-4 til pausen.

Vi stod lidt bedre i forsvaret i 2. halvleg og lukkede kun 2 mål ind, desværre fik vi aldrig selv scoret i denne kamp. Resultatet blev derfor 0-6 til BR66 1, men heldigvis bar pigernes humør ikke præg af to nederlag og kunne derfor holde weekend med højt humør.