SUS'ere blev hædret

Ved jubilæumsfesten blev Malene Hansen kåret som "Årets SUS'er" og Heine Christiansen fik SUS-pokalen, som uddeles hvert femte år. Også klubbens ungdomshold har kåret hver deres "Årets SUS'er". Se billederne af alle "Årets SUS'ere".

Afslutningen af sæsonen i SUS Håndbold er samtidig traditionen tro tid for kåringen af "Årets SUS'ere". Spillere og ledere, som har gjort en særlig indsats for holdet, klubben og i det hele taget været et forbillede for kammeraterne.

"Årets SUS'er" blandt seniorerne og ikke mindst blandt de mange frivillige ledere og trænere blev i år Malene Mønster Hansen. Hun fik overrakt den ærefulde pokal ved jubilæumsfesten, hvor hun var med i festudvalget. Desuden har hun i flere år været træner og sidder i klubbens seniorudvalg.

Ved jubilæumsfesten blev også uddelt den særlige jubilæumspokal, som gives hvert femte år til en person, som gennem mange år har ydet en særlig indsats for klubben. Denne titel som "jubilæums-SUS'er" gik denne gang til Heine Christiansen.

Han har tidligere været SUS Håndbolds formand i en kort periode, og har i flere år nu siddet i klubbens bestyrelse som økonomiansvarlig. Desuden er Heine Christiansen med i eliteudvalget i SUS Nyborg.

Ved et arrangement ved afslutningen af sæsonen i begyndelsen af april var alle SUS Håndbolds ungdomspillere og forældre samlet til en kåringsfest. Her blev en spiller fra hvert hold kåret som "Årets SUS'er". Det blev følgende:

U10 P: Sophia Dyreborg og Sigrid  Jørgensen

U10 D: Markus Wind

u12 P: Johanna Palludan

U12 D: Jannick Andersen

U14 P: Emma Jensen og Julia Jensen

U14 D: Andreas Beining

U16 P: Belma Islamcevic og Laura Pedersen

U16 D: Kristoffer Olsen og Mert Melih Kiran

U18 P: Nicoline Dreyer

U18 D: Casper Ejby