Legender vandt over 2. divisionsholdet

Jubilæumsarrangementet startede med en kamp mellem det nuværende SUS Nyborg 2. divisionshold og tidligere divisionsspillere i SUS Håndbold. Sidstnævnte vandt 31-29! Se billederne fra kampen.

Der var lagt op til en showkamp i forbindelse med SUS Håndbolds 30 års jubilæum.

Det blev det også, men alligevel blev der ikke sparet på fight og lækre detaljer, da det nuværende SUS Nyborg-mandskab i 2. division mødte SUS-legender, som for de flestes vedkommende "engang" selv har optrådt i divisionsrækkerne. Flere af dem endda i landets næstbedste række, da SUS Håndbold i 1992/93 lå i 2. division (der var dengang ingen liga, til info for de yngre medlemmer).

Med lidt dommertække og muligheden for at spille syv mod seks i perioder lykkedes det rent faktisk legenderne at hive sejren hjem efter de tre halvlege på hver 20 minutter. Kampen sluttede 31-29.

Se billeder - og det er legenderne i røde SUS-trøjer!