300 tilskuere til U14-pigernes DM-kvalifikationskamp

Kæmpe opbakning til SUS Håndbolds fynske mestre, som dog tabte returkampen med 15-22 til de fysisk overlegne købehavnske modstandere.

Ikke mindre 300 tilskuere støttede U14-pigerne på fornemmeste vis i lørdagens kamp mod FIF fra København om pladsen ved DM-slutspillet den 27. og 28. april. Efter det smalle nederlag på 20-21 i søndags i Frederiksberghallerne var der gode forhåbninger til en samlet sejr om DM-pladsen.

Men allerede fra kampens start blev det klart, at opgaven ville blive meget vanskelig. Hurtigt bragte de fysisk og teknik stærke modstandere det svært for hjemmeholdet. FIF bragte sig hurtigt foran 4-0, mens de hurtige SUS-piger havde problemer med at komme på skudhold i den modsatte ende.

Efter et kvarter stod det 9-4 til FIF, og der blev aldrig spænding i kampen, selv om SUS-holdet godt hjulpet af de mange tilskuere fightede flot i alle 50 minutter.

Da slutfløjtet lød, viste måltavlen 22-15 til FIF, som dermed drager til DM-slutspillet om to uger.

Målscorerne for SUS Håndbold var Katrine Pedersen med 4, Lærke Horne Riget 3, Kamilla Pedersen, Celine Thybo Bramm og Catrine Hansen hver 2, samt Josephine Aagaard Christiansen og Victoria Nielsen begge 1 mål.