Fyns bedste old boyshold

Ligesom for to år siden sluttede SUS Håndbold igen på førstepladsen i den bedste (og eneste) old boys-rækken. Jesper Nørgaard fra FHF's turneringsudvalg overrakte pokal og diplom til holdet efter sæsonens sidste kamp.

Selvom der kun er fire old boys tilbage på Fyn i denne sæson, kan der ikke pilles ved SUS-holdets præstation. Måske lige, at holdet sluttede sæsonen af med et nederlag på 14-16 i sidste kamp mod KFUM Odense.

Lokale Jesper Nørgaard, der sidder i Fyns Håndbold Forbunds turneringsudvalg, var mødt frem for at hædre holdet, der allerede inden kampen var sikre på at slutte på førstepladsen.

For to år siden lavede SUS-holdet samme bedrift, omend med flere modstandere.

Holdet håber nu på, at der bliver markant flere hold i næste sæson, for at den ældre holdkategori ikke helt ophører. Det ville være en bet fremover at skulle undvære samværet og de hyggelige stunder sammen med fighten på banen. Derfor ses der frem til de initiativer til fastholdelse af old boys/veteran-segmentet, som Fyns Håndbold Forbund lovet at sætte i værk her henover sommerpausen, så der igen næste sæson kan blive en mere attraktiv turnering for de ældre fynske håndboldspillere.

Tillykke til SUS Håndbold med fynsmesterskabet 2018/2019 i old boys-rækken!