Oprykningen kom sikkert i hus

Man ser af og til, at gummiarm og nerver kan spille et puds i afgørende faser af en håndboldsæson. Især når man fuldstændig selv, kan afgøre situationen. Således gik SUS Håndbolds standhaftige damer på banen i Ullerslev tirsdag aften, for selv at afgøre det.

Aftenens modstander fra Risøhøj kom til Ullerslev i højt spillehumør, og fik i kampens start to lette scoringer. Men herfra var der ikke noget at komme efter. Hjemmeholdet lukkede fuldstændig ned i forsvaret, og de få skud, der passerede havde keeperen ingen problemer med at redde. Der gik næsten 20 minutter inden Risøhøj scorede deres tredje og sidste scoring i 1. halvleg.

Om det var gummiarm eller nerver er ikke til at sige, men i hvert fald havde SUS-pigerne rigtig svært ved at få angrebsspillet til at køre. Risøhøjs keeper havde mange redninger på de skud, der blev fyret afsted, og ved halvlegsfløjt stod der således kun 6-3 på måltavlen.

Anden halvleg fortsatte med stærkt forsvarsspil og der kom lidt gang i kontraløbet også. Der blev dog ikke scoret vanvittigt mange mål, men i sidste ende handlede det ikke om sejrens størrelse, da de to point var nok til at sikre oprykningen. Midtvejs i anden halvleg måtte kampen kortvarigt afbrydes, da en Risøhøj-spiller skulle hentes med ambulance. Hun landede ualmindeligt uheldigt ned efter en tackling. Vi ønsker spilleren rigtig god bedring.

Sejren på 11 - 6 var aldrig i fare og holdet kunne nyde en velfortjent øl i omklædningsrummet efterfølgende.