To point mere til SUS’ dygtige serie-damer

Efter en efterårssæson med få spillere og en ualmindelig stærk serie 1-pulje, har de standhaftige piger vist deres værd med en virkelig flot forårssæson i serie 2. Det er kun blevet til to 1-måls nederlag og hele seks store sejre til pigerne.

Søndagens kamp mod rækkens nummer fem fra Rudkøbing, så på papiret ud til at være en overkommelig opgave. Men samtidig var langelænderne et af de to hold, der havde taget point fra SUS-holdet ved sæsonstart. Dermed var det ikke en opgave, der skulle tages alt for let på. Og det var fra kampens start tydeligt, at Rudkøbing var kommet velforberedt. SUS havde svært ved dæmme op for deres mange indspil til stregen, ligesom de fik lidt for let ved at løbe hurtig kontra. I målet havde rutinerede Tina Ginnerup Jespersen dog en god halvleg med redninger på både straffe og friløbere. SUS havde også helt styr på angrebsdelen, og fik stille og roligt cementeret favoritværdigheden med tålmodigt spil og en masse gode afslutninger fra alle positioner. Hjemmeholdet gik til pause med en føring på 12-10.

I pausen fik SUS endnu mere styr på løjerne, og udbyggede bare stille og roligt føringen. Forsvaret mandede sig gevaldigt op under kyndig ledelse af forsvarskaptajn Camilla Dam. Unge Laura Levinsen gjorde en rigtig god figur både angrebs- og forsvarsmæssigt. Mie Justesen, der netop er vendt tilbage fra barsel, havde også fået indstillet sigtekornet. Simone Knudsen leverede masser af drive på venstre fløj, mens Maria Jensen spillede en 100 pcts kamp på højrekanten. Der var også masser af fart i fødderne hos Stine Vilsøe, der gang på gang viste fysikken, når hun satte sin direkte modstander af. Malene Clemmensen viste at hun har noget af et håndled. Hun trak bolden rigtig godt og snød både forsvar og keeper flere gange. Trænerteamet Linda Kristensen og Tom Nowack var godt tilfredse med holdets indsats, hvor alle kæmpede om hver en bold. Sejren på hele 24-18 gør, at holdet med en sejr i tirsdagens hjemmekamp, beholder deres førsteplads i puljen, der udløser direkte oprykning til serie 1. Skulle det ikke lykkes med en sejr på tirsdag, har holdet endnu en chance i sidste spillerunde, hvor de drager til Svendborg efter flere point.

Kom endelig i hallen nu på tirsdag, hvor oprykningen kan sikres med en sejr over Risøhøj. Kampstart kl. 19.45.