Den 14. marts er der håndboldfest i Ullerslev

Landets bedste damehold spiller klokken 19.00 pokalkamp mod SUS Håndbolds 3. divisionshold. Fra klokken 17.45 er der klubspisning for alle i Kultursalen med oplæg til kampen af Odense HC's træner Jan Pytlick. Vær med til håndboldfesten, der starter med lasagne. Læs mere om tilmeldingen her.

Så bliver der håndboldfest i Ullerslev.

Vore damer i 3. division har trukket Odense HC's suveræne ligahold med Stine Jørgensen og alle de øvrige landsholdsstjerner i Santander Cup'en 5. runde.

Kampen spilles i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter torsdag den 14. marts klokken 19.00, men allerede fra klokken 17.45 håber klubben, at rigtig mange SUS'ere og øvrige interesserede vil deltage i klubspisningen i Kultursalen.

Der serveres lækker lasagne med salat fra cafeteriet. Det koster 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn under 12 år. Tilmelding og betaling sker senest den 10. marts til Anna i cafeteriet på mobilepay 26 47 76 54, hvor der opgives navn og antal deltagere, og beløbet indbetales. Ved ankomsten den 14. marts sker henvendelse i cafeteriet, hvor man så får udleveret tallerken og bestik.

Under klubspisningen ved cirka 18.15-tiden vil Odense HC's træner Jan Pytlick give et oplæg til kampen og være parat til et par spørgsmål.

Selve kampen starter klokken 19.00, hvor der er gratis entré!