Endnu en succesfuld weekend for dameafdelingen

Tre sejre på tre mulige må siges at være godkendt indsats for klubbens damehold. Serie 3 vandt uden at spille, 3. divisionsholdet kom et skridt tættere på Europa og serie 2 indtager førstepladsen i puljen.

Et afbudsramt divisionshold tog lørdag afsted mod pokalkamp i Odense, hvor de skulle møde DSIO ligeledes fra 3. division. Flere stamspillere var forhindret i at deltage, så træner Allan Jensen havde hentet hjælp hos både serie 2 og U18-pigerne. Således var der divisionsdebut for Malene Clemmensen, Mille Ravn, Sheila Rasmussen og Sandra Clemmensen, der dog har været tilknyttet holdet ved flere lejligheder. Alle fire leverede en fin indsats, og det var tydeligt at se, at der er masser af potentiale fremover. DSIO var foran til midt i første halvleg, men så tog SUS-holdet sig gevaldigt sammen, og med et stærkt spillende forsvar og Katrine Hansen som hugger angrebsmæssigt, kørte SUS stille og roligt sejren hjem. Nu er de klar til næste runde, hvor højere rangerende hold, kommer ind i turneringen. ”Det kunne være spændende at trække et ligahold”, udtalte træner Allan Jensen efter kampen.

De rutinerede og sejrsvante serie 3 damer fulgte op med en sejr på hjemmebane søndag. Ganske vidst uden at spille, da Langeland HF ikke kunne stille hold, men to point er som bekendt to point, og serie 3 holdet befinder sig lige nu midt i puljen. Søndag den 3. februar tager holdet i mod Nyborg, så der er dømt lokalopgør på hjemmebane kl. 15.00. Holdet er startet mod stærke modstandere som Vindinge og Fjordager, og det er tydeligt, at de i denne sæson kommer til at kæmpe lidt mere for pointene. 

Det unge serie 2 hold var ellers også ramt af afbud. Den bomstærke og altid hårdt kæmpende stregspiller Camilla Dam var taget til Boxen i Herning, hvor der også var en håndboldkamp denne søndag. Amanda Sejr, der efter jul er startet lidt op efter skade, var heller ikke at finde i Ullerslevhallen. Til gengæld havde trænerne Linda Smed og Helle Heine hidkaldt hurtigløber Line Hedeager og U18-spiller Sandra Clemmensen. Kampen mod Svendborg startede i et roligt tempo, og SUS-pigerne var hurtige til at kigge ud, hvad de sydfynske piger kom med. Med lidt justeringer i forsvarsdelen fik de rødblusede fat, og da afslutningerne begyndte at sidde rigtigt midt i anden halvleg, var der ikke meget tvivl om en fortjent hjemmesejr på intet mindre end 18-12. Pigerne topper nu rækken og skal på søndag et smut til Hindsholm, hvor rækkens nummer 2 venter.