Glædelig jul og godt nytår!

Alle medlemmer, trænere, ledere, forældre, sponsorer og øvrige med tilknytning til SUS Håndbold ønskes hermed en glædelig jul og godt nytår! Læs her en hilsen, som er udsendt til alle vore sponsorer!

Så sænker julefreden sig snart over klubben, inden flere af holdene skal træne eller til stævne mellem jul og nytår som forberedelse til anden halvsæson, der starter lige efter nytår (se programmet for 2. halsæson her).

Her en hilsen, som netop er udsendt til alle vore sponsorer og samarbejdspartnere: 

Igen i denne sæson har vi et stærk samarbejde med lokale forretninger og virksomheder, både som tøjsponsorer, samarbejde om vort store stævne, reklameskilte, gevinster til den populære SUS-julekalender osv. osv.

Tak for samarbejdet i det forløbne år, og vi ser frem til et fortsat godt samspil med alle i det nye år.

Fra klubben meldes om stor aktivitet på alle fronter, lige fra de yngste 4-årige spillere, ungdomsspillere, seniorspillere til veteranspillere. SUS Håndbold er blandt Fyns største håndboldklubber med ikke mindre end 24 hold tilmeldt turneringen, som alle træner intenst og skaber dermed mange gode resultater, takket være dygtige trænere og ledere på alle niveauerne.

Fyns Håndbold Forbunds vinterturnering er her ved juletid halvtgående. Blandt andet kan det nævnes, at herre serie 1 rykker op i Fynsserien efter nytår, og at flere af ungdomsholdene er med helt fremme på fynsplan, heriblandt U14-pigerne, som ligger på andenpladsen i den øverste fynske række. SUS Håndbold har hold i samtlige rækker, hvor U16 og U18 i divisionsrækkerne er i holdfællesskab med Nyborg. På seniorplan er de bedste herrehold som bekendt en del af SUS Nyborg elitesamarbejde. Holdene ligger i henholdsvis 2. og 3. division.

Igen i år afviklede SUS Håndbold det store børnehåndboldstævne i september med deltagelse over 1200 spillere og ledere fra klubber i hele landet.

I 2019 kan SUS Håndbold markere 30-året for sammenslutningen af håndboldklubberne i Skellerup og Ullerslev. Det sker i forbindelse med sæsonafslutningen, hvor der lørdag den 27. april afviklet jubilæumsfest i hallen. Her vil alle klubbens sponsorer og samarbejdspartnere også blive inviteret (nærmere indbydelse sendes i god tid).

Samtlige klubbens sponsorer præsenteres på et stort skilt i forhallen til Ullerslev Kultur- og Idrætscenter (se vedhæftede), ligesom alle samarbejdspartnere er at finde på klubbens hjemmeside www.sus-ullerslev.dk med både navn, link til virksomhedens hjemmeside, billede med tøjsponsorater og evt. logo. Her vil man som altid også løbende kunne følge de mange aktiviteter og holdenes resultater.

Det nye år indledes søndag den 13. januar i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, hvor netop U14-pigerne i 1. division møder GOG kl. 10.00, og derefter spiller både det nye herre fynsseriehold, SUS-damerne i 3. division, SUS Nyborg 2. divisionsherrer samt flere af SUS’ ungdomshold. Vi håber, at I  som sponsorer sammen med vort trofaste publikum har mulighed for at overvære kampe i hallerne i løbet af vinteren.

Endnu en gang en stor tak for det tætte reklamesamarbejde.

Glædelig jul og godt nytår!