Succes i pokalturneringen

De hårdt prøvede divisionsdamer fik sæsonens første sejr i aftenens pokalkamp mod Faaborg/ØH ligeledes fra 3. division.
Det var en flok glade ansigter, der kunne hæve armene efter sidste fløjt, og jublen var da heller ikke til at skjule under sejrssangen, der gjaldede gennem Ullerslev.

Kampen startede i et højt tempo, hvor Maria Eriksen tog styringen i angrebet. Her fik hun sat Katrine Hansen op til masser af gode skudmuligheder, som venstrebacken køligt udnyttede. Det blev også til rigtig mange indspil til stregen, Julie Winther, der er kommet til klubben i denne sæson. Hun tog også ganske godt fra i forsvaret, og Faaborgs hurtige bagspillere slog sig gang på gang på de stærke SUS piger. Holdet kom flere gange foran med 2-3 mål, men Faaborg svarede igen med et par hurtige kontraløb, og ved halvlegen var det dermed næsten helt lige 13-12.

Anden halvleg har igennem sæsonen været SUS-spillernes store udfordring, men det var tydeligt at frygten for ikke at slå til var blevet lagt i omklædningsrummet i halvlegen. SUS-pigerne sled og slæbte og formåede samtidigt at minimere antallet af tekniske fejl. I midten af anden helvleg kom Faaborg dog op på uafgjort, men hjemmeholdet skruede ganske enkelt bare lige et gear højere op, og kørte sejren på 28-23 sikkert hjem.

Kampen blev den første for Celina Heine Mathiessen, der kvitterede med en flot fløjscoring. Desuden var der debut til keeper Regitze Madsen, der spillede for SUS Nyborgs divisionskvinder sidste sæson. Hun er tilbage efter en længere skadespause, og det kunne ikke passe bedre, da holdets alderspræsident, Tina Ginnerup Jespersen valgte at stoppe divisionskarrieren for nyligt. Regitze nappede to straffekast og gjorde sammen med Anne Ekdal Svendsen en fin figur på kassen.

Ved dommerbordet havde Laura Pletcher og Mette Rasmussen taget plads. Det klarede de i fin stil, og de formåede endda at vende verdenssituationen og følge med i Danmarks landskamp på telefonen imens...

På torsdag rejser holdet til Hvidovre, hvor de skal forsøge at gentage successen. Lørdag står den på denne halvsæsons sidste kamp - endda på hjemmebane - hvor piger håber på god opbakning inden den står på den traditionsrige SUS julefrokost.