Julekalendere fra SUS i 20 år

”Grise-kalenderen” fra SUS Håndbold er klar til salg, og traditionen tro er lokale svineproducenter blandt de mange gevinstsponsorer. Kalenderen kan købes i hallerne fra weekenden, i forretningerne og hos spillerne på alle hold. Støt klubben og vind måske en af de 144 flotte lokale gevinster!
Med udgivelsen af årets populære julekalender med de halve grise fra lokale svineproducenter blandt de mange gevinster, er det 20. år i træk, at SUS Håndbold fremstiller klubbens helt egen julekalender.

Kalenderen er igen i år trykt i 4.000 eksemplarer, og med 144 gevinster (seks pr. dag i hele december) og en gevinstsum på over 60.000 kroner er gevinstchancerne som sædvanligt ekstraordinært store.

Med de mange velvillige gevinstsponsorer i det lokale virksomheds- og forretningsliv yder salget af julekalenderen et godt bidrag hvert år til de mange aktiviteter i SUS Håndbolds store børne- og ungdomsafdeling.

Som nævnt er der hvert år blandt andet halve grise som gevinster. Blandt de lokale svineproducenter, som år efter år sponsorerer en gris, er Preben Guldager, Ravnsbjerggaard i Ullerslev.

- Som lokal virksomhed og fødevareproducent støtter jeg gerne aktiviteterne i området, både i foreningerne, eller når skolebørn eller børnehaver vil på besøg for at se vores dyr, understreger Preben Guldager, der i sine stalde årligt producerer omkring 15.000 slagtesvin.

Ravnsbjerggaard har i alle årene leveret en gris til SUS-julekalenderen, der ligesom de øvrige grise slagtes, luksusparteres i pakker med labels hos Danish Crown, så gevinsten er lige klar til fryseren.

Julekalenderen sælges i lokale forretninger, i hallerne i Ullerslev og af SUS-spillerne i den kommende tid.