LC Sport har leveret SUS-tøj i 30 år

Sportsforretningen i Langeskovcentret er trofast leverandør til SUS Håndbold – i de seneste 18 år med PUMA-udstyr. Det fejres nu med medlemstilbud på PUMA-trøjer, tasker og andet lækkert klubtøj og udstyr - som kan bestilles her.

Et eksempel på en trofast lokal samhandel finder man i SUS Håndbold. I samtlige 30 år, som klubben i Ullerslev har eksisteret, har de mange hold, lige fra minispillere til divisionsspillerne altid spillet i tøj fra LC Sport i Langeskovcentret.

Samarbejdet og tøjleverancen startede i efteråret 1988, da det daværende Skellerup-herrehold for første gang skulle spille i 3. division. I de første år blev der spillet i Adidas-dress, og siden år 2000 har det været i rødt og blåt PUMA-spilletøj, ligesom alt øvrigt SUS-klubtøj og medlemmernes eget klubdress er i det kendte kvalitetsmærke.

- Som lokal håndboldklub er vi afhængig er stærke relationer til det omgivende forretningsliv, og i alle årene har vi nydt godt af samspillet med sportsforretningen i Langeskov, både i forhold til aftalerne med de verdensomspændende sportstøjfirmaer og ikke mindst med den nære udstrakte service og samarbejdet i dagligdagen med at sørge for at klæde vores mange hold i moderne spilledragter, pointerer Erik Hansen fra sponsorudvalget i SUS Håndbold i en netop udsendt pressemeddelelse i anledningen af 30 års jubilæet for samarbejdet med LC Sport.

Derfor har klubben netop forlænget aftalen med LC Sport og PUMA for de kommende fem år.

- Vi er meget tilfredse med at kunne fortsætte det mangeårige samarbejde med vores lokale sportsbutik og det store tøjfirma. Derfor kan vi kun opfordre vores medlemmer til fortsat at handle lokalt og dermed bakke klubbens samarbejdspartner op.

Også indehaver af LC Sport i Langeskovcentret, Mogens Birch, glæder sig over samhandlen med SUS Håndbold og klubbens medlemmer, der nu runder de tredive år.

- Vi kan naturligvis ikke matche de store kæder, men vi fører alle gængse mærker og sportsrekvisitter, ligesom vi hurtigt kan levere og trykke logoer - og eller sit navn på tøjet, men man venter, påpeger Mogens Birch, der har drevet LC Sport i Langeskovcentret siden 1983, og som foruden til SUS Håndbold også leverer og servicerer en lang række af de øvrige sportsforeninger i området.

I anledningen af 30-års jubilæet med SUS Håndbold tilbydes en række PUMA- specialtilbud til klubbens medlemmer. Se de mange gode tilbud her!