Forberedelserne til store stævne i næste weekend i fuld gang

Der deltager 97 hold fra hele landet, og der skal spilles 246 kampe ved SUS Spar Nord Cup 2018 i ni haller i Nyborg Kommune. Bemandingsplanen for de mange frivillige hjælpere er også tæt på at være fyldt ud. Se planen her.

Under "SUS Spar Nord Cup" i menuen til venstre (klik her) kan læses programmet for stævnet i den kommende weekend.

Se også bemandingsplanen for de mange frivillige Cup-crews blandt klubbens medlemmer, forældre og øvrige med tilknytning til SUS Håndbold, som har meldt sig til en eller flere tjanser i løbet af den hektiske og spændende stævneweekend. Se planen her, hvor der endnu er ganske få felter, som mangler at blive besat. Så hvis du har mulighed, kontakt omgående Hanne Nørrisgaard på tlf. 24 42 24 41, med din hjælp.

Lidt facts om SUS Spar Nord Cup 2018:


Der deltager over 1.000 børnehåndboldspillere fra 9 til 15 år i stævnet, som foregår i ikke mindre end ni haller i Nyborg Kommune – i de to haller i henholdsvis Ullerslev, Nyborg og  Ørbæk samt i Idrætsparkhallen i Nyborg, Aunslevhallen og Vindingehallen.

97 hold fra hele landet er tilmeldt stævnet, og langt de fleste deltagere skal overnatte og bespises. Det foregår på tre skoler, henholdsvis i Ullerslev, Ørbæk og Frørup.

Ved stævnet, der som sædvanligt har Spar Nord i Nyborg som sponsor, er det lige som i de foregående år frivillige, som står for tilberedningen af alle måltiderne i skolekøkkenet i Ullerslev. Over 200 frivillige har fået tjanser med tilberedningen og serveringen af måltiderne, indkvarteringen, rengøring mm., samt pasningen af dommerbordene ved de i alt 246 kampe i de mange haller.