Meld dig som hjælper til SUS Spar Nord Cup 2018

SUS Håndbolds ungdoms- og seniorspillere står sammen med forældre og mange øvrige tilknyttet klubben hvert år sammen og har en spændende crew-weekend sammen med over 1.000 børnespillere fra hele landet. Husk at melde dig som Cup-crew til tjans(er) den 21.-23. september. Det gør du her!

Det er vigtigt, at alle SUS'ere bakker op om det kæmpestore arrangement fredag den 21., lørdag den 22. og 23. september.

Forberedelserne er allerede langt, og omkring 100 hold fra hele landet har tilmeldt sig. Over 1.100 spillere i kategorierne U10, U12 og U14 deltager, og af dem skal 900 spillere og deres trænere/ledere overnatte på skolerne i Ullerslev, Ørbæk og Frørup - og bespises i hele stævneweekenden.

Sidste år var over 200 Cup-crews i gang ved stævnet med en eller flere tjanser i weekendens løb, og mange både af hjælperne fra sidste år og nye crews har allerede meldt sig. Men der er brug for endnu flere, og derfor kan nu tilbyde din hjælp ved at klikke her - udfylde Cup-kuponen og automatisk sende den til de ansvarlige for bemandingen af de mange opgaver ved SUS Spar Nord Cup 2018.

Du kan også kontakte koordinator Hanne Nørrisgaard, som kan fortælle dig, hvilke opgaver, som er "ledige" eller mere om opgaverne.

Derfor udfyld Cup-kuponen allerede i dag eller hurtigst muligt. På den måde hjælper du din klub og være med til at skaffe økonomiske midler til børne- og ungdomsafdelingen. Og samtidig have en spændende weekend sammen med en masse andre SUS'ere og herlige håndboldspillere fra hele landet.

Vi ses til SUS Spar Nord Cup 2018 den 21.-23. september - læs mere om stævnet her!