U14 piger stævnevinder i Kerteminde

Lørdag og søndag til strandhåndbold og FM i Kerteminde.
Lørdag den 9. juni var vi til strandhåndbold i Kerteminde med 2 hold i henholdsvis A og B række.

Pigerne i B-rækken mødte Svendborg og Næsby - tredje hold havde meldt afbud. Det var 2 meget tætte kampe vi tabte og den ene på Shoot Out.

I A-rækken spillede pigerne sig frem til finalen hvor vi vandt over Svendborg efter Shoot Out. Dermed var vi også kvalificeret til Fynsmesterskabet søndag den 10. juni i Kerteminde.

FM søndag den 10. juni. 

Vi følte os klar og uovervindelige. Men, vi var ikke dygtige nok på dagen og heldet udeblev. Nederlag i første kamp mod Svendborg og derefter tabte vi til DHG2 efter Shoot Out.
Efter en god snak med pigerne fandt vi det gode humør og sammenhold frem til sidste kamp. En flot kamp - ja nok en af vores bedste hvor vi vandt over FM vinderne DHG1 efter Shoot Out. En rigtig hold præstation - fedt!

Til pigerne:
Vi vil takke mange gange for nogle super dejlige dage på stranden med jer piger, både i Nyborg sidste weekend og i Kerteminde denne weekend. 
I piger er utrolig dejlige at arbejde med 👍🏻👍🏻vi har set en masse dejlig håndbold og er meget stolte af jer alle. 💪🏻💪🏻

En kæmpe tak til jer forældre for den stor opbakning til kampene og med jeres store arbejde med at sørge for pølsehorn, pizzasnegle, juice, is, frugt, grønt osv.

U14 pigetrænerne