Dagens Mand og Årets SUS’er kåret ved årsfesten i weekenden

Med hjemmekampe hele dagen og 150 tilmeldte var der lagt op til et brag af en SUS-fest her i weekenden. Traditionen tro skulle der kåres en årets SUS’er som er en person, der i den forgangne sæson har gjort noget særligt for klubben. Underholdningen var også på plads i et storslået dating-show
De to SUS Nyborg 2. divisionshold havde deres sidste hjemmekampe i denne sæson, og da damerne fra næste sæson rykker tilbage til SUS Håndbold, var der derfor blomster til hele flokken. Ved SUS-festen om aftenen, blev de da også hyldet for deres gode indsats de sidste mange sæsoner, ligesom de resterende hold blev introduceret af Heine Christiansen i et hæsblæsende røg- og lysshow til tonerne af AC/DC. Herefter satte de sultne spillere, ledere, trænere, bestyrelsesmedlemmer og andre med tilknytning til Østfyns bedste håndboldklub til bordet, for at indtage den helstegte pattegris, der havde simret over sagte ild hele dagen.

Herefter var det blevet tid til aftenens underholdende indslag. Simon Nørgaard var til julefrokosten blevet snydt for sit livs kærlighed. Og som de gode venner de er, havde Mikkel Birch, Thomas Stuhr og Joakim Rydal sat sig for at hjælpe ham videre i jagten på en sød pige. I bedste Dagens Mand-stil blev et panel af unge, smukke og håbefulde damer sat op, og skulle nu kæmpe om Simons hjerte. Den første trykkede sig dog hurtigt ud, da hun hørte hans meget unge alder. Hun fik dog lov til at være med igen, da hun i den efterfølgende video så, hvor smidig og atletisk Simon kan være. Henriette Godskesen var også ret imponeret over Simons gode form, og hun kom med en fin lille hentydning til hendes kæreste Mikkel Jensen om, at det var rart at se en, der rent faktisk træner. Det hele endte dog med at Simon valgte den altid smilende Cecilie Löffler som sit hjertes udkårne. De to delte et ømt øjeblik i aftenens første dans.

Aftenens andet højdepunkt var da klubben kårede Årets SUS’er Hanne Nørrisgaard. Talen fra bestyrelsen kan du læse her:

”Hanne er engageret, super arbejdsom og har lavet døgnet om til 26 timer i stedet for 24 – sådan opleves det i hvert fald i forhold til alt det hun kan nå.

Hanne er kulissepersonen i SUS – en som står bag mange af de praktiske opgaver der skal løses i forbindelse med daglig drift og ikke mindst ved større arrangementer. Forældre og spillere kender helt sikker Hanne på hendes store smil og vagtplanerne for Spar Nord Cuppen.

Hanne har et enormt overskud i en ellers travl hverdag med job og familie. Dette overskud bruges gerne på SUS håndbold. Hanne er ofte den der melder sig til at løfte en opgave. Hanne evner at have mange bolde i luften og rygtet forlyder at hun også er god til at gribe ballonbolde! Hun er god til at skabe struktur og udarbejde skemaer så kaos undgåes ved større arrangementer.

Hanne er også en vinder og hader at tabe – så hun har forventning om at de medspillere hun har yder deres bedste – det ser vi i SUS omsat til at når Hanne påtager dig en opgave er vi altid helt 100% sikre på at den bliver løst."

Et stort tillykke til Hanne, og et kæmpe stort tak til Festudvalget for endnu en dejlig SUS-Fest…