Så er der hjemme-søndag!

Der er lagt op til en rigtig spændende dag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter på søndag, hvor stort set alle hold spiller hjemmekampe.
Det er klubbens dygtige U12-piger, der starter op i hal 1. Klubben har tilmeldt to hold i den række, og de tager i mod hhv. TPI og Tved. U10 piger C lægger ud i hal 2 med et opgør mod lokalrivalerne fra Kølstrup/Rynkeby.  Herefter overtager de talentfulde U10 drenge banen til endnu et lokalopgør. Holdet møder Østfyn, der har store sejre med i baggagen. Men drengene vil gøre deres bedste, for at hente en sejr på hjemmebane. Herudover er både U10 drenge og piger B også klar til kamp på søndag, og begge hold spiller inden U16 drenge og U14 pigerne går på banen i hal 2. Serie 3 og serie 1 herrer runder dagen af i hal 2 med underholdningsgaranti og spænding mod Haarby og Faaborg ØH

I hal 1 er SUS Nyborgs U18 drenge på programmet kl 11.15. De spiller mod TMS Ringsted og det plejer at være gode og spændende opgør, når midtsjællænderne gæster Ullerslev. Herefter spiller 2. divisionsdamerne mod Vejle, der pt. befinder sig på en ottendeplads - to pladser under SUS Nyborgs damer. Herrerne fra 2. division skal på pointjagt mod IK Skovbakken, der ligger lige over SUS Nyborg i den samlede stilling.

De hårdt prøvede 3. divisionsdamer fra SUS Håndbold kæmper stadig med sygdom og skader, men de har lovet at de vil kæmpe en vis legemsdel ud af shortsene i søndagens kamp mod Sydstjernen fra Aabenraa. 3. divisionsherrene vil ligeledes vise kampgejst og vilje, når de spiller mod Tommerup HK, der ligger fire point foran SUS Nyborg.

I billedgalleriet kan du se nogle af de mange hold, og det fulde kampprogram. Alle hold håber på stor opbakning i begge haller...Vel mødt...