Endnu en søndag med overbevisende pointhøst i Ullerslev

Der var point til næsten alle seniorhold søndag eftermiddag i hallerne. Kun Old Boys-holdet måtte se sig slået af et ualmindeligt stærkt udehold fra KFUM Odense.
Herre serie 1 (fynsseriekval.) tog imod Tved, der for to sæsoner siden lå i 3. division. Derfor var der da også en del spænding fra opgørets start. Serie 1 herrene er startet 2018 med tætte opgør, og det var der ikke lavet om på i søndagens kamp. Herrerne hentede et enkelt point, og forhindrede dermed lige nøjagtigt at Tved tog førstepladsen i puljen.

Efter de to herrekampe, var der tre på stribe i dameafdelingen i hal 2. SUS’ 3. divisionsdamer, der kæmper for overlevelse i rækken, tog et vigtigt og flot skridt mod målet om at rykke på den gode side af stregen. Dagens modstander fra Sønderborg vandt det indbyrdes opgør i sidste halvsæson, så pigerne var indstillet på revanche. Der var god koncentration gennem hele opgøret, og Maja Ravn fik i kampens start skudt sig rigtig varm. Det samme gjorde resten af holdet, og SUS kunne gå til pause med en 12-9 føring. I anden halvleg blev SUS bare ved med de tålmodige angreb og et virkelig flot forsvarsspil. Samtidig begyndte holdet at få kontraspillet i gang. Det blev til sæsonens flotteste kamp, og en sejr på hele 30-15. På søndag drager holdet sydpå, og hvor pigerne skal se om spillet rækker til en overraskelse mod Tved, der indtager 2. pladsen i puljen.

Også de ny-oprykkede serie 1 damer viste stor klasse. I en række hvor stort set alle hold er ukendte, var det med stor spænding, at holdet tog imod Bolbro. Især fordi modstanderne i sidste weekend vandt 29-9 over Kerteminde. ”Et godt kæmpende forsvar fik lukket ned for deres blinde indspil til stregen, og med Karin i målet var der lagt et godt grundlag for at komme frem ad banen”, fortalte træner Linda Kristensen efter kampen. Med søndagens sejr på 20-14 indtager pigerne nu en delt førsteplads med Østfyn, som holdet møder på udebane på søndag.

Sidste søndag tabte serie 3 damerne med et enkelt mål, og det var en oplevelse Helle Heines tropper ikke havde tænkt sig at gentage i opgøret mod Hindsholm, der havde gjort brug af, at deres serie 1 hold havde kamp-fri, og derfor kunne bruge et par spillere derfra. Alligevel skulle det vise sig at blive mere end almindeligt spændende, og holdet måtte kæmpe alt hvad de havde lært. Det er som bekendt nok at vinde med et mål, og det var nøjagtig det serie 3 damerne gjorde. Resultatet 17-16 gør, at holdet nu indtager tredjepladsen. Onsdag den 31. januar er der mulighed for at se om holdet kan hente flere point, når der er lokalopgør mod Kølstrup/Rynkeby i Ullerslev kl. 21.00