Flot søndag for SUS’ damehold

Der var fuldt udbytte for klubbens tre damehold, der alle var på udebane i opstartsweekenden efter julepausen.

”Det var en god dag for alle damehold i SUS,” udtalte træner for det nyoprykkede hold i serie 1, Linda Kristensen, oven på en søndag, hvor sejrenes sødme blev nydt til aftenkaffen.

Det startede med en 7-måls sejr til dame serie 3, der var taget til Stige. Et velspillende forsvar og gode redninger fra keeperen sikrede at hjemmeholdet kun scorede 10 gange. Træner Helle Heine kunne se sine angrebslystne tropper banke den ene bold efter den anden i netmaskerne, og der var aldrig rigtig tvivl om, at de tidligere fynsmestre ville gå fra banen med en sejr.

En storsejr blev det også til for serie 1 damerne. De fik ganske kort tid inden jul tilbudt en plads i den højere række, da de var den bedste 3’er i serie 2. Det var med lidt nerver på, at niveauet skulle testes. Det viste sig dog hurtigt, at der ikke var grund til nervøsitet, og Allesø blev slået med overbevisende 16-27.

De hårdt prøvede 3. divisionsdamer indledte forårets jagt på point, og drog til Vissenbjerg, hvor den normalt står på hårde opgør. I første halvsæson havde SUS tabt på hjemmebane, så der var lagt op til revanche. Første halvleg var en mindre god oplevelse for begge hold. Efter 10 minutters spil, var der således kun scoret 3 mål, og ved halvleg var SUS bagud med to. Det skulle dog vise sig, at fighterviljen ikke fejler noget hos de rød-blusede, og i løbet af anden halvleg blev spillet bredt ud til begge fløje. Rachel Natalie Boye Sejten er tilbage på banen efter pause og barsel, og hun viste gode takter på venstre fløj. Majbritt Pedersen og Louise Stollig kæmpede bravt i både forsvar og angreb, hvor de gang på gang tilkæmpede sig straffekast, som Maria Eriksen sikkert eksekverede. Pigerne spillede med en god ro. Der var fokus og koncentration hele vejen over.

På søndag er der mulighed for at opleve alle tre damehold i aktion i Ullerslev. Her er nemlig stor hjemmesøndag, hvor vi lægger ud med 3. divisionsdamerne mod Kolding HK kl. 13.00. Serie 3 møder IF Stjernen kl. 14.00 og kl. 14.30 møder serie 1 Sdr. Nærå IF. Derudover er mange af de andre hold i kamp, så der er masser af god underholdning og spænding i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.