Julekalenderne revet væk igen i år

Absolut sidste chance for at sikre sig årets julekalender og dermed gevinstchancen for en af de 144 flotte gevinster, er de ekstra få stykker, som endnu kan købes hos Eggert Spar i Ullerslev. Dermed er alle 4.000 kalendere solgt!

Igen i år har alle SUS-spillere og øvrige sælgere gjort et stort arbejde for at sælge de populære julekalendere. Og de er igen nærmest blevet revet væk.

Kun en 30-40 kalendere er tilbage fra salget, som nu kan købes hos Spar, Ullerslev, for de 24 kroner stykket.

Dermed bliver der igen i år omkring 50.000 kroner til børne- og ungdomsafdelingen ved salget af kalenderne.

Sponsorudvalget, som står for fremstillingen af kalenderne og fremskaffelsen af gevinsterne til en værdi på over 65.000 kroner, gør opmærksom på, at gevinsterne meget gerne snarest må afhentes ved forudgående henvendelse til Grethe Andersen på tlf. 20 27 79 55. Det gælder også gevinster for de kommende dage for de vindere, som måske har åbnet nogle af lågerne "før tid".

Sponsorudvalget siger tak til de mange, som år efter år på denne måde støtter SUS Håndbold, og ønsker tillykke til de mange vindere.

Samtidig er kæmpe tak til de svineproducenter, som igen i år har sponsoreret grise til kalenderen, og til de mange øvrige lokale virksomheder og forretninger, som har givet gevinsterne.