Fantastisk 1 halvsæson for U 12 drengene.

Ved sæson begyndelse var der en del usikkerhed om holdets niveau var. Pia valgte derfor at tilmelde dem til 2 niveau stævner, der resulterede i 4 kampe 4 sejre, så holdet blev tilmeldt i B rækken.

Holdet lagde ud med at vinde de 2 første kampe ret overbevisende, så stemningen var god på holdet. De næste 2 kampe bød på noget mere modstand, hvilket resulterede i 2 nederlag, den ene kamp vandt vi dog efterfølgende via en protest da modstanderne brugte for gamle spillere.

Holdet kom dog hurtigt på sejrs kurs igen, med endnu en klar sejr. Nu ventede så 2 modstander som vi vidste kunne blive svære. I den første af de 2 kampe blev vi hårdt presset i første halvleg, hvor 3 af vores spiller gik grædende på bænken efter nogle hårde taklinger. Men alle var klar igen til anden halvleg, og Pia havde fået lagt en god taktik i pause. Drengene leverede en kanon indsat med fight og flotte scoringer og vende en 10-6 føring til modstanderne til en sejr på 15-13.

2 kamp blev også til en sejr, og vi kunne jo begynde at kigge i tabellen og se at vi nu lå med i toppen. Næste kamp var så mod Langeskov i Langeskov, drengene var noget nervøse og spændte så vi havde det svært i første halvleg som vi tabte 5-6. Pia talte med ret store bogstaver i pausen, det gjorde noget godt ved drengene, som fik gang i deres gode og udspillede modstanderne så sejren kom i hus med 19-12.

Nu mangler drengen en kamp i pulje som er mod nr.2 vi ligger nr. 3 så det bliver spændende. Men det er sikkert at de skal spille i A rækken efter jul.

Holdet har fået tilgang af nye spillere i løbet af sæsonen, de bliver hurtigt en del af holdet.