Endelig point på kontoen for 3. divisionsdamerne

Luften var tyk af spænding og koncentration inden aftenens hjemmekamp mod ærkerivalerne fra Ollerup/Skerninge. Det er et par sæsoner siden de to hold sidst har mødt hinanden, men spillerne på begge hold kender hinandens styrker og svagheder.
Og det skulle hurtigt vise sig, at SUS-damerne havde forberedt sig bedst. ”Ollerup/Skerninge har et par profiler, som vi havde klare aftaler om at lukke ned for i forsvaret, og vores aftaler holdt,” sagde en yderst tilfreds SUS-træner Allan Jensen efter kampen. Faktisk havde forsvar og keeper så godt styr på Ollerups normalt rigtig stærke skytter, at gæsterne midt i første halvleg kun havde nettet 2 gange.

Angrebsmæssigt var der kommet rigtig god ro over spillet, og den store tålmodighed gjorde, at SUS-damerne stille og roligt udbyggede føringen. Ved halvleg var det således en solid firemåls-føring, pigerne og publikum kunne se på tavlen.

Som tidligere skrevet, er det et forholdsvist nyt hold, der spiller 3. division i år. Det har givet en smule startvanskeligheder og samspillet har krævet god tid og masser af træning. I dag bar det hårde arbejde frugt, og anden halvleg var fyldt med ligeså gode takter som første. Mod slutningen blev der slappet en lille smule mere af, men sejren var på ingen måde i fare. Ollerup/Skerninge var tydeligt frustrerede og det gik ud over deres spil i begge ender, hvor forsvaret ofte haltede bagefter og de formåede ikke at lukke op for SUS’ virkelig stærke forsvar, hvor der blev gået til stålet.

Tirsdag er der kamp igen, når holdet rejser til Esbjerg for at møde rækkens absolutte tophold. Med den samme mængde koncentration og spilleglæde, som blev udvist her til aften, er det ikke umuligt at pigerne kan drille hjemmebanefavoritterne.