En god dag for flere SUS-hold!

Der var flot publikumsopbakning til alle holdene på årets anden store hjemmesøndag, hvor flere hold hentede sikre point
Der blev lagt godt fra land i på hjemme-søndag i Ullerslev i går. Klubbens bundrutinerede Old Boys Herrer lagde ud med en flot fem-målssejr mod He-Ry 67. En sejr, der i en meget tæt pulje, indbragte en solid midterplacering. Holdet har tidligere fejret store triumfer på banen, og der bliver højst sandsynligt samlet mange flere point i resten af sæsonen.

Den præstation fulgte U18-pigerne op på i den efterfølgende kamp. Pigerne jagtede deres første sejr i sæsonen efter en uafgjort og to nederlag. Fåborg ØH skulle vise sig hurtigt at få ørerne i maskinen, og der skulle gå hele tolv minutter, før udeholdet fik deres første mål. Herefter blev det mere tæt, men som træner Ken Høg Petersen udtalte efter kampen, så kæmpede og vandt pigerne som et hold. Det blev til en sikker fem-målssejr på 22-17

Og der var flere sejre i vente i søndagens øvrige kampe. U18-pigernes flotte indsats blev fulgt op af klubbens talentfulde serie 2 hold, der fik besøg af IF Stjernen, som altid bejler til topplaceringer i rækken. Men Linda Smeds tropper tog hurtigt pynten af de rutinerede damer fra Odense. Stjernen var nødsaget til at mandsopdække SUS’ stærke bagspillere, og det gav plads til de hurtige gennembrudsspillere, men også en masse gode indspil til stregspillerne. Serie 2 damerne vandt en 2-målssejr og placerer sig på en flot 2. plads.

Efter flotte sejre til to af dameholdene i klubben, var det herrernes tur til at bevise, at de også kan levere en god gang håndbold. I serie 1 tog SUS mod sydfynboerne fra Ollerup/Skerninge. Og som altid i disse opgør, var der drabelig kamp om her eneste bold. Hallen var godt fyldt, og den store opbakning var med til at intensivere stemningen. Til allersidst viste SUS-herrerne deres rutine og rolige overblik og vandt med et enkelt mål 24-23.

Kampene fortsatte resten af eftermiddagen, og SUS’ ny-oprykkede 3. divisionsdamer skulle prøve kræfter med et af rækkens tophold Tved, der er nedrykkere fra 2. division. Damerne har endnu point til gode, og der er stadig en del at arbejde på i forhold til samspil og rutine. Det blev da også til et 6-måls nederlag i søndagens kamp. Et resultat, der ikke helt viser, at SUS-holdet faktisk var ret godt med i store dele af kampen. Specielt i første halvleg var der gode takter, som træner Allan Jensen og pigerne tager med fremad. Der skal nok komme point på kontoen!

Ud over hjemmekampene hev både serie 3 herrer og damer point med fra tætte opgør i Vindinge. Det blev til to gange uafgjort på 17-17 i herrekampen og 8-8 i damekampen. Det var herrernes første point i denne sæson, mens damerne har placeret sig lunt i midten af rækken med en sejr, to nederlag og søndagens uafgjort.