SUS trækker sig fra traktortræk

Efter spændende arrangementer de to seneste år som medarrangør af Max Power traktortrækket i Rynkeby har bestyrelsen valgt at fokusere klubbens frivillige kræfter på de håndboldrelaterede arrangementer, ikke mindst SUS Spar Nord Cup.

De seneste to år har SUS Håndbold været foreningsmæssig medarrangør og omkring 100 frivillige har været engageret i afviklingen af Max Power traktorarrangementet i Rynkeby, hvor der deltager kørere fra hele landet og med et par tusinde tilskuere.

- Det har været en spændende oplevelse, og rigtig mange SUS'ere har ydet en stor indsats. Men det har været en stor opgave, når vi i samme måned tillige afvikler SUS Spar Nord Cup med behov for et endnu større antal frivillige. Derfor har vi valgt at prioritere vor succesrige håndboldstævne og lægge de frivillige kræfter her.

- Vi har været glade for at være en del af arrangementet i Rynkeby, hvor to kulturer har mødtes, men vi ser samtidig en vis risiko med en sådan stor udendørs aktivitet. Derfor har vi meddelt tovholderne, som står bag Max Power traktortrækket, at SUS Håndbold ikke længere ønsker at være forening bag arrangementet.

Det meddeler SUS Håndbolds bestyrelse, efter beslutningen blev truffet ved det seneste bestyrelsesmøde.

Samtidig ønskes held og lykke med de kommende års traktortrækarrangementer, og klubbens involverede kontaktpersoner står til rådighed for kommende medarrangører med materiale fra de seneste to år.