3. divisionsdamerne kæmper videre

Søndag eftermiddag drog 3. divisionsdamerne på en af sæsonens længste ture. Holdet håbede på, at der kunne hentes de første point mod Sønderborg
- Vi får startet alt for ukoncentreret, og Sønderborg straffer lynhurtigt de mange tekniske fejl vi laver i angrebet, sagde træner Allan Jensen umiddelbart efter kampen i det sydlige. - Desværre er det alt for sent vi får rettet op, og vi når aldrig at hæve vores præstation nok til at hente Sønderborgs massive føring.

Der var debut til Louise Stollig, der fik vist gode takter på stregen og i midterforsvaret. Angrebsmæssigt fik Anne-Kathrine Thorup Pedersen virkelig skudt sig varm, og hun løb med topscorerværdigheden, og spiller sin bedste kamp i SUS-trøjen. Hun får trukket sine skud rundt i hele målet, og spiller med stor selvtillid.

Desværre blev det ikke til point i denne omgang, men pigerne kæmper videre. På søndag møder holdet nedrykkerne fra 2. division, Tved, der med tre sejre i deres første fire kampe ligger på en andenplads i puljen. Der skal kæmpes hårdt, og spilles lidt mere med musklerne mod et meget rutineret Tved-hold. Det er kl. 15.45 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, og pigerne håber på stor opbakning.