Godkendt start for 3. divisionsdamerne

Trods et ærgerligt nederlag i den første turneringskamp, viste ny-oprykkerne rigtig gode takter i Fredericia.

Med ny træner og rigtig mange nye SUS-spillere på holdkortet, var der sommerfugle i maven, da divisionsdamerne tog hul på en spændende sæson med helt nye udfordringer. Holdet har over sommeren sagt farvel til en stor håndfuld af de spillere, der i sidste sæson var med til at spille holdet til oprykning. Således har tre spillere sagt ja tak til at spille på SUS Nyborgs 2. divisionshold, et par stykker har droslet ned på håndbolden og spiller nu serie 2. En enkelt er i lykkelige omstændigheder og en har valgt at holde pause fra håndbolden for at koncentrere sig om studierne. Heldigvis har holdet oplevet stor tilgang i opstartsperioden, og helt nye kræfter er blevet tilført holdet. Det har betydet at spillestilen og de sikre aftaler skulle nytænkes, og med træner Allan Jensen ved roret, er der blevet lagt godt fra land. Med sejre i to træningskampe mod hhv. TPIs 3. divionshold og Højbys fynsseriehold, var der derfor god stemning på vej mod den sene hverdagskamp i Fredericia onsdag i sidste uge.

Kampen blev da også en tæt affære, hvor holdene skiftedes til at føre gennem hele kampen. SUS-pigerne holdt fast i de aftaler, der var indgået inden kampstart, og med Maja Ravn i en bærende angrebsrolle, så det helt godt ud. Forsvarsdelen blev fulgt skarpt op af Sophia Chrone, der med stærk fysik fik lagt en dæmper på Fredericias hurtige spil. Majbritt Pedersen fulgte op på sidste sæsons sikre spil i angrebet, og hun har stadig godt styr på paraderne. På venstre fløj har holdet i Miriam Wietz fået en rigtig ”terrier”, der gang på gang leverer tacklinger, der stopper ethvert presspil. På målmandsposten har holdet fået en ny, ung sikker skanse. Natascha Andersen leverede da også en stærk præstation i første halvleg, som den rutinerede Tina Ginnerup Jespersen fulgte op på i anden halvleg. Denise Hannibaldsen var ”Frk. 100 pct.” på straffekast. Katrine Hansen og Henriette Godskesen leverede godkendte præstationer som altid, og i bagkæden viste de to nye ansigter, Anne-Kathrine Pedersen og Mathilde Stoksted, at de er ved at falde rigtig godt ind på holdet. Så selvom det blev til et rigtigt ærgerligt 1-måls nederlag, må man sige at indsatsen var godkendt, og der er et rigtig godt fundament at bygge videre på.

Hvis du har lyst til at se, hvad det helt nye hold har at byde på, så kom i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter tirsdag den 3. oktober, hvor pigerne tager imod ærkerivalerne fra Vissenbjerg/Højfyn, som SUS’ nye træner var med til spille i 3. division i sidste sæson. Kampstart kl. 19.30. Holdet glæder sig til at spille på hjemmebane, så kom og hjælp pigerne med at hive en sejr i land.