Startfløjt i alle hallerne

Præcis klokken otte fløjtede Daniel Løfbjerg og dommerne i øvrige 10 haller op til årets SUS Spar Nord Cup til stævnets ialt 291 kampe her i weekend. Alle hold, dommerne og SUS-crews er mødt frem denne herlige sensommermorgen.

Så er SUS Spar Nord Cup 2017 i gang i hallerne i Ullerslev, Langeskov, Nyborg, Ørbæk, Aunslev, Idrætsparkhallen og Vindinge. Sidstnævnte hal dog først i morgen - i dag bruges den i stedet til træning for KIK Kolding Københavns ligahold, som til daglig træner i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

I Ullerslev blev den første kamp i hal 2 i U14 drenge A mellem Nyborg og Team Faurskov fra Århus-kanten (der deltager med ialt 15 hold ved stævnet) fløjtet op af Daniel Løfbjerg,

- Jeg har været med flere gange som dommer, og i den anden hal dømmer min søn senere ved stævnet. Så vi får en rigtig familieweekend ud af det, lød det fra Daniel, inden han præcis klokken 8:00 fløjtede kampen op. Nyborg vandt iøvrigt kampen.

Følg alle kampene og resultaterne på www.sus-cup.dk - klik på "Resultater og stillinger - opdateres løbende under stævnet"