Alt klar til weekendens store stævne

1.300 spillere og ledere fra hele landet deltager i SUS Spar Nord Cup 2017. Programmet for de 291 kampe er klar, og 200 frivillige SUS-crews er parate til at tage imod de 117 hold. Det bliver en herlig SUS-weekend, hvor alle står sammen om at stævnet igen i år bliver en en oplevelse for alle!

Læs alt om SUS Spar Nord Cup 2017 i programmet (klik her - og bladr' op i de 28 sider), som netop er helt færdiggjort med alle stævneoplysninger, puljeoversigt, spilleprogram, busplan, sponsoroversigt mm.

Der skal spilles ialt 291 kampe i 11 haller fra lørdag morgen til søndag eftermiddag. På stævnekontoret er spilleprogrammet tilrettelagt, og i alle haller er omkring 60 hal-ansvarlige og dommerbordsvagter (spillere fra SUS Håndbold, SUS Nyborg, forældre og øvrige frivillige) klar sammen med omkring 40 FHF-dommere til at afvikle stævnet.

På indkvarteringsstederne arbejder 140 SUS-Crews med indkvartering, rengøring og bespisning, ligesom det erfarne hold af køkkenfolk tilbereder maden til de mange gæster på skolekøkkenet i Ullerslev.

SUS Håndbold rykker virkelig sammen i denne weekend, hvor alle medlemmer, forældre og øvrige med tilknytning til klubben yder en stor indsats for at stævnet år efter år bliver en oplevelse for både alle gæsterne, men også styrker sammenholdet og giver et økonomisk afkast til ungdommen i SUS Håndbold.

Vel mødt i weekenden!

Læs mere på www.sus-cup.dk, og stævnets facebook-side, hvor der løbende bringes nyheder fra stævnet.