1.300 børn kommer til vort stævne

I weekenden 22. til 24. september deltager 117 hold fra hele landet ved SUS Spar Nord Cup 2017. Næsten 200 frivillige SUS-hjælpere er klar til at tage imod de mange gæster.

I næste weekend afvikler SUS Håndbold for 15. år i træk det store stævne for børnespillere fra 9 til 15 år, SUS Spar Nord Cup.

Det foregår i ikke mindre end 11 østfynske haller – i Ullerslev, Langeskov, Nyborg, Ørbæk, Idrætsparkhallen, Aunslev og Vindinge.

117 hold fra hele landet er tilmeldt stævnet. Af de i alt 1.300 deltagere skal næsten 1.000 spillere og deres ledere bespises og indkvarteres på tre skoler, henholdsvis i Ullerslev, Langeskov og Ørbæk.

Ved stævnet, der som sædvanligt har Spar Nord i Nyborg som sponsor, er det lige som i de foregående år frivillige, som står for tilberedningen af alle måltiderne i skolekøkkenet i Ullerslev.

Næsten 200 frivillige har fået tjanser med tilberedningen og serveringen af måltiderne, indkvarteringen, rengøring mm., samt pasningen af dommerbordene ved de i alt 291 kampe i de mange haller.

Se bemandingsplanen for de mange opgaver og funktionerne for alle Cup-crews her!

Læs meget mere på stævnets hjemmeside - klik her