Meld dig som hjælper ved SUS Spar Nord Cup 2017

Ved stævnet, som foregår fra fredag den 22. til søndag den 24. september, er der behov for at alle SUS-medlemmer, forældre og øvrige med tilknytning til klubben, tager en eller flere tjanser som frivillig Cup-Crew. Udfyld Cup-kuponen her...

Planlægningen af SUS Spar Nord Cup 2017 er nu i fuld gang. Over 100 hold er tilmeldt fra hele landet, og der kommer over 1.000 spillere og ledere, som skal overnatte og bespise.

For at kunne give de mange spillere  en oplevelse ved stævnet, som foregår fra fredag den 22. til søndag den 24. september, er der behov for, at rigtig mange SUS-medlemmer, forældre og øvrige frivillige vil tage en tørn for at få løst de mange opgaver med madlavning, rengøring, indkvartering, pasning af dommerbord osv. osv. - ikke mindst også være med til at sikre, at stævnet igen i år bliver en succes for SUS Håndbold - din klub!

Tilmelding kan ske til jeres pågældende holds kontaktpersoner eller til Hanne Nørrisgaard i børne- og ungdomsudvalget på tlf. 24 42 24 41, der også kan oplyse mere om opgaverne og mulighederne for at hjælpe til.


Man kan melde sig som "Cup-Crew" ved at udfylde og insende en Cup-kupon - klik her!

Vi håber at alle, som hvert år hjælper til, men forhåbentligvis også mange nye Cup-Crew vil tilbyde deres hjælp, og sende en Cup-kupon afsted hurtigst muligt og senest den 1. september.

På forhånd tak - vi ses ved SUS Spar Nord Cup 2017 - fra fredag den 22. til og med søndag den 24. september!