Blå mærker, hygge og masser af solskin

Man kunne ikke have ønsket sig bedre vejr, omgivelser eller selskab, da SUS’ damer fik brugt alle de surt opsparede kroner i bødekassen lørdag i Kristi Himmelfartsferien
Glemte sko, for stramme bukser eller bh på efter kl. 20.00, glemt at låse sin bil eller bare at glemme alt spillertøjet til kamp? Ja, så koster det!  Således var det gennem hele sæsonen lykkedes for klubbens damer, at spare op til en hel dag med fede aktiviteter. 25 friske kvinder og træner Dennis, mødte op til første aktivitet på en begivenhedsrig dag: Paintball i Odense. I høj solskin blev det hurtigt svedigt på slagmarken, og det stod hurtigt klart, at den ældre generation var bedst til at ramme plet og lægge den bedste taktik. Det blev således til flere overbevisende sejre over de unge piger, der måtte trække sig tilbage - som engang i 1864 et sted i Sønderjylland. De mange blå mærker på ben og arme vidnede om særdeles hårde opgør.

Resten af lørdagen bød på flere dyster i både fodbold, hockey og volleyball, inden damerne gik over til den mere frie leg med ATV, sejltur, fiskeri og bad i det fri. Efter middagen skulle de sidste konkurrencer afgøres, og man må sige at Team Dunners Damer var suveræne i discipliner som flødebollespisning, flip cup, mariekiksjonglering osv. Således kunne de lade sig hylde som vindere til tonerne af We are the champions.